Första advent

Trots att vi är lite småförkylda hade vi tänkt ta en liten tur ner till centrala Uppsala. Dels för att det är skönt att komma ut och dels för att det är mysigt att gå på stan första advent. Nu blev det endast fönstershopping av den enkla anledning att när vi väl parkerat bilen började butikerna stänga. Inte alltid så lätt att komma iväg med en liten kille alla gånger...
Att butikerna stängt gjorde inte så mycket - vi styrde barnvagnen mot slottet och det årliga fyrverkeri som UNT bjuder på den första advent. Hur mycket folk som helst och hur kul som helst tills lillkillen blev hungrig och började gnälla. Rask promenad till bilen och sedan hem för att ge honom mat. Vi hann iaf se lite fyrverkeri:



Fast lite shopping hade ju inte skadat... Planen för den senare delen av eftermiddagen justerades till att se till att vår lille grabb blev mätt och belåten för att sedan bege oss till Gränby Centrum. Skönt att promenera runt i butiker och bara mysa. Avslutade med varsin cappuccino på Espresso House. Samma kille som förra gången och samma underbara dryck.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback