...ner som en pannkaka.

Juholt kom, sågs och avgick. Vet inte om knappa 10 månader som partiledare är något slags rekord i kort partiledarkarriär rent allmänt men det är det kortaste någon suttit som ledare för socialdemokraterna i alla fall.

Sörjer till viss del. Vissa tyckte att Mona Sahlin gjorde ett bra jobb med att hjälpa Alliansen men Juholt skötte ju den biten avsevärt bättre. Och nu är han borta.


Borde nog tackat nej till det där partiledarjobbet från början...

I väntans tider

Börjar med dementi. Nej, vi ska inte ha ett till barn. Det var bara en kul rubrik... :)

Har beställt smartphones. Till mig och kära frun. Om allt går som det ska är väntan över nästa vecka och våra nya
Nokia Lumia 800 kommer med posten. Ett år eller två efter "alla" andra tar vi nu steget över till "smartare" mobiler. Kommer garanterat att skriva ner mina åsikter om telefonen och Windows Phone 7.5 här. Både en och två gånger.

Snart i min ägo...

Habegär. Igen.

Canon har släppt en ny kompaktkamera, G1X, med större sensor än de flesta andra kompakter och med alla manuella inställningar man kan önska:


En sådan vore ett grymt trevligt komplement till systemkameran. Men lugn kära frun, jag har inga köpplaner. Fast om någon insisterade på att ge mig en skulle jag ju inte tacka nej...
Mer information på
Fotosidan.

Kaxigt, Microsoft

Microsoft är säkra på att Windows Phone 7.5, deras operativsystem för smartphones, är snabbt när det gäller att hantera vardagliga uppgifter. Så säkra att de låter Ben the PC Guy glida runt på CES med en bunt $100-sedlar och en hög WP-telefoner och utmana besökare. Om utmanaren klarar av en serie uppgifter på sin smartphone snabbare än vad Ben gör det på sin WP-lur vinner denne $100. Är Ben snabbast får utmanaren chansen att byta in sin smartphone mot en som kör WP 7.5... Kaxigt.


Bokar bio i december...

Med tanke på att det brukar bli ungefär ett biobesök om året är valet för 2012 inte särskilt svårt. Det blir (så klart) The Hobbit, Peter Jacksons, förmodat fantastiska, filmatisering av boken som utspelar sig före Ringen-triologin. Trailern som dök upp före jul dämpar inte suget efter ett biobesök i december: