Oops, I did it agian

Tog en paus från bloggandet. Igen. För att fira midsommar. Ägna tid åt familjen. Ägna tid åt eget datorbygge. Ägna tid åt bekants datorbygge. Pillra med foton. Njuta av vädret. Med mera.

Måste bara delge er en minnesvärd händelse från midsommarhelgen. Var ute hos ett par goda vänner på Midsommardagen. De bor en aning (läst jättemycket) mer på landet än vad vi gör. Boende på landet medför för- och nackdelar men i detta specifika fall en klar fördel. Man kan skjuta med en apelsinkanon utan alltför stor risk att förstöra något. Mannen i huset hade satt ihop en sådan som endast provskjutits en gång tidigare. Tog med lite apelsiner istället för en blomma - här skulle provskjutas... :) Det var... Barnsligt roligt.

Konstruktion snarlik den som dessa danskar använder sig av:Tror dock inte att min kära fru vill flytta ut på landet bara för att jag ska få skjuta apelsiner...

Kommentarer
Postat av: henrik

det finns andra fördelar också man behöver ju minst en 4X4 bil som frun måste ha, så hon alltid kan åka till sina vänninor,ovavsätt snö djup och viktigast av allt så man själv kan leka lite.

2011-07-04 @ 17:28:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback