Årets tredje
Har nyligen avverkat en semla. Den tredje detta år. BTW, ni vet väl om att säsongen för semlor börjar den andra januari? Den jag åt ikväll var dock den första hembakade. (Kan man bli annat än lycklig när man kommer hem och frun har bakat semlor?) De andra två har köpts på Centralkonditoriet respektive Landings i Uppsala. Vilken var godast då? Utan tvekan och utan att försöka smickra: Min kära fru gör stadens godaste semlor.
Landings kommer sist, dels på grund av en lite märklig bismak på grädden men framför allt på grund av mandlemassan. De hade skurit en ca 5 mm tjock skiva av en vanlig "mandelmassekorv" och lagt under grädden. Illa.
Undrar om frun kan tänka sig öppna ett konditori..?
Landings kommer sist, dels på grund av en lite märklig bismak på grädden men framför allt på grund av mandlemassan. De hade skurit en ca 5 mm tjock skiva av en vanlig "mandelmassekorv" och lagt under grädden. Illa.
Undrar om frun kan tänka sig öppna ett konditori..?
Kommentarer
Trackback