Bara vi. Och tusen till.

Var på VIP-premiär ikväll. Eller VIP och VIP... Verkade vara fritt fram även för oinbjudna. Vart var vi då? På Gränby Centrum, som hade förhandspremiär på sin stora om- och tillbyggnad. För att fira detta hade ICA Kvantum skickat ut en inbjudan till sina kunder med ICA-kort där de erbjöd 10 procent i rabatt på allt som köpters mellan 18 och 22. Här skulle handlas, tänkte vi. En tanke som visade sig vara föga unik.

Jag har besökt ICA Kvantum vid några mindre lämpliga tillfällen, typ nyårsafton och Skärtorsdagen. Då är det mycket folk där. Kan man tycka. Mycket fick dock en helt annan innebörd ikväll. Det var packat. Det var svårt att ta sig fram om man gick. Med kundvagn var det bara att följa strömmen. Dock, det var trevligt. Inga sura miner. Trodde nästan att man var utomlands. Här pratades det med den som stod bredvid i kön. Människor som inte alls kände varandra pratade om väder, vind och kassaköer. På tal om kassakö, ikväll började den vid läsken. För er som inte varit på ICA Kvantum kan jag meddela att det är långt borta från kassan...

Vi gjorde detta som en kul grej, det hade inte varit värt besväret att åka bara för rabatten...


Efter att vi handlat tog vi en titt på de nya butikerna. Jag vet fortfarande inte hur de ser ut. Det var så mycket folk att det inte var någon idé att försöka gå in i butikerna med en barnvagn. Lillkillen förresten, han skötte sig utmärkt. Verkade tycka att det var kul med allt folk. Charmade dessutom alla i närheten när vi stod i Kvantums kassakö.


Nu ska jag krypa ner bredvid frun och sova...

Kommentarer
Postat av: SMÄM

det är vid sådana tillfällen man saknar att bo nära gränby centrum ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback