PR-trick? Eller?

Igår lades Sveriges mest lästa blogg, Att vara Alex Schulman, ner. Alex hade tröttnat. På sig själv. På sina läsare - den genomsnittlige kommentatorn tycks mer än genomsnittligt skruvad. På att alla krävde mer och mer elakheter. På att det gick bra att skriva om allmänna saker så länge han återkom till de riktigt elaka kommentarerna regelbundet.

Tror dock inte att ovanstående är hela sanningen. Visst, Alex var säkert trött på bloggen. Men jag tror inte att han vaknade igår och plötsligt bestämde sig för att lägga ner. Tror mer att han på sistone funderat på att göra något annat. Detta "annat" behöver lite draghjälp. Vad passar då bättre än att lägga ner den blogg som han ändå tröttnat på? Med tanke på alla de rader som skrevs om honom och nedläggningen i Svensk media igår tycks det ha varit ett lyckat drag. En nedlagd blogg tycktes igår vara av ungefär samma dignitet som händelserna i Burma.


Lite av gårdagens notiser i media:
SVD 1, SVD 2, SVD 3
DN
Aftonbladet, Aftonbladet chatt, Aftonbladet Webb-TV
IDG 1, IDG 2
Expressen
UNT 1
, UNT 2



Undrar vad detta mediautrymme vore värt i pengar..? Undrar vad som kommer härnäst?

Kommentarer
Postat av: Tyskungen

Kolla in min blogg. Den kan vara ett substitut tills Alex kommer tillbaka. För var så säker, det gör han. Om än i en annan form.
http://tyskungen.blogspot.com

Postat av: SMÄM

ska jag berätta en hemlis? på beckmans hade vi en föreläsning med just alex schulman (dåvarande bloggare och diverse annat på stureplan.se). i förtroende berättade han för oss att han illa kvickt behövde ta sig ur och gå vidare från stureplan för att inte förstöra sitt rykte och för att inte bli förknippad med bara det för resten av livet. killen är ju inte dum. kan lova att dina spekulationer stämmer.

2007-10-02 @ 19:52:50
URL: http://smam.blogg.se
Postat av: [SH]

Tyskungen: Hmmm... Tror det tar ett tag innan du blivit ett substitut till Alex... ;) SMÄM: Klart jag har rätt :)

2007-10-02 @ 20:02:10
URL: http://essha.blogg.se
Postat av: Tyskungen

SH: Kolla in min gamla blogg då. Den har ju en touch av Alex kan man minst sagt säga:
http://attstalkaalexschulman.blogspot.com
Tror att du kan komma att tycka att den är ganska rolig.
/Klaus

2007-10-02 @ 21:27:52
URL: http://attstalkaalexschulman.blogspot.com
Postat av: [SH]

Tyskungen: Läste lite. Helt ok. Men inget substitut. Och mycket tydliga riktigkille-vibbar. (Om du, mot förmodan, inte känner till Riktig kille:
http://www.riktigkille.nu)

2007-10-03 @ 08:38:14
URL: http://essha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback