Premiär

Första inlägget med det vårt nya tangentbord, ett Logitech Wave Keyboard. Tröttnade på vårt gamla trådlösa tangentbord som gärna tappade ett tecken då och då medan man skrev. Det tangentbordet var dessutom av den kompakta sorten där tangenterna för Delete, Home, End Page Up och Page Down trängts ihop bredvid höger Enter- och Shift-tangent. På vårt nya tangentbord ligger de fint separerade från övriga tangenter, precis som det ska vara.


Tangentbordet

Hade det bara varit mina preferenser som styrde valet av tangentbord hade det blivit ett SteelSeries 6G. Det är ett tangentbord med en känsla som liknar de tangentbord som följde med IBM PC AT - rejäl slaglängd och ett riktigt klickljud vid varje tangenttryckning. Men nu var det inte bara mina preferenser som styrde valet av nytt tangentbord - min kära fru ska gilla det också. Och hon ville inte ha något klickande tangentbord.

Hur är då känslan i detta nya, vågformade, tangentbord? Skön. Visst kommer det att ta ett tag att vänja sig vid ett nytt tangentbord men så här långt känns det bra. Skönt med tangenter som har lite slaglängd och det är riktigt skönt med en "normal" knapplayout. Ett litet extra plus för det mjuka, inbyggda handledsstödet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback