Tänker inte ge mig

Trots att man uppenbarligen kan åka på stryk när man klagar på maten man köpt tänker jag inte sluta med det. När jag går ut och äter räknar jag med att maten håller god klass. Oavsett om det är en kebab för 30 kr eller en riktigt fin och blodig biff för 200 kr. Har man ett matställe borde man vara tacksam för de gäster som vågar klaga, ta vara på synpunkterna och använda dem för att bli bättre.

Missnöjda gäster återkommer sällan. Klagande gäster som bemöts med förståelse återkommer gärna.

Kommentarer
Postat av: Q

Visst är det bra att säga till, men jag undrar om mannen som blev nerslagen ångrade att han sa till...Var det värt att bli nerslagen?

2007-08-29 @ 13:52:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback