*suck*

Tittade på programmet Jobba jämt, som jag skrev om imorse. Är dettta det bästa SVT kan komma på för att förbättra världen? Låta två konsluter, helt utan känsla för företagande, försöka omforma en KappAhl-butik för att göra den mindre "könssterotyp"...
 
De lyckas, med god hjälp av två proffesionella butiksinredare, engagera personalen att skapa en festavdelning med både herr-, dam- och barnkläder. Hela den satsningen sågas dock av jämstäldhetskonsulterna eftersom butikschefen inte ville sätta damtröjor på herrdockor och envisades med att hålla herr- och damkläder åtskilda inom festavdelningen.

Jag finner inga ord för att beskriva min upprördhet över dessa politiskt korrekta programledare som bara pratar ner butikschefen och tjatar om att ta bort könstänkandet osv...
Ska sluta skriva om programmet efter en sista stilla undran: Varför klädde sig den manliga programledaren i en klassisk herrkostym med tillhörande skjorta och slips och inte i en chic damblus med en lite sidenscarf runt halsen?


Inte nog med ovan nämnda TV-program, i kvällens Aktuellt-sändning fanns det ett inslag om arbetskraftsinvandring. Eller mera att den, av socialdemokraterna, befarade arbetskraftsinvandringen och sociala turismen uteblivit. I ett inslag från arkivet fick vi höra Göran Persson uttala sina farhågor för att sedan i nutid få frågan om han, med facit i hand, ångrade sina uttalanden. Men inte gjorde han det. Istället stod han fast vid att det finns en risk att andra europeer söker sig till Sverige för att ta del av vår sociala välfärd och att det är något vi måste skydda oss mot.
Har den mannen någonsin erkänt ett fel?


*suck* Vissa TV-kvällar är inte hälsosamma...



Ljuspunkter
- Bokrean startar snart
- Det finns TV-kanaler som staten inte driver
- Jag har fortfarande inte sett
Top Gear från i måndags

Mindre ljusa punkter
- Det ska visst komma mera snö...
- Något är skumt med varmvattnet i lägenheten, det blir bara lite mer än ljummet...
- SVT
- Göran Persson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback