Två veckor senare...

...inser jag att dagarna rullar fort och att bloggen inte prioriteras. Det har dock inte hänt särskilt mycket. Jobb. Jobb. Servat bilen. Jobb. Och jobb. Inskolning av grabben på förskola. Gick bra. Helg. Sedan blev han förkyld och hostig. Knepig mellanålder på killen, för gammal för att tvinga i honom hostmedicin (för bättre nattsömn) och det går inte att resonera sig fram till att det vore bra med medicin även om den inte smakar godis... Alltså blev det dålig nattsömn, både för honom och mig. Första riktiga veckan på förskolan blev bara en dag.
Ny helg. Som inleddes med en kompledig fredag och en tur till
Thuns tillsammans med familjen, svärföräldrarna, svägerska och hennes lilla tjej. Vinterkängor, mössa och vantar till grabben. Och en overall som födelsedagspresent från mormor och morfar. Kom igen, vintern, make my day.

Lilltjejen har fått börja med babysitter. Tror hon tycker att det är kul att följa med oss när vi håller på med olika saker. Inte alls så skeptisk som på bilden nedan...

Pappa, varför har du satt mig här..?


Lördag. Grillfest i bostadsrättsföreningen. Dukat i en carportlänga, bara ta med det man vill äta och grilla tillsammans med grannarna. Supertrevligt.Söndag. Barnkalas hos goda vänner. Också en period i livet. Mycket trevligt var det i alla fall. Och nu är helgen slut.

Kommentarer
Postat av: smäm

MEN så söt!

Postat av: Q

Vilken liten goding :-)

2011-09-12 @ 21:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback