Godis jag klarar mig utan

Jag är ingen storätare av godis. Lördagsgodis är ett ord som lillgrabben får lära sig någon annanstans. Ska det vara något så ska det vara choklad av hög kvalitet. Eller Daim. Fin lakrits kan också gå ner. Lite blandade smågodisfavoriter vid Påsk. Mycket mer är det inte.

Något jag inte är sugen på är den japanska Kit Kat-varianten Wasabi:


Denna recensent verkar dock inte helt negativ...

Fighting Gravity

Många av er har säkert sätt dem. Jag såg dem dock först härom dagen. Fighting Gravity från den senaste säsongen av America's got talent:Ett klipp med alla deras framföranden i tävlingen finns
här.

Den gör alltFast just nu spelar våran mest Blu-ray-filmer. Men det gör den bra. Det har plötsligt blivit kul att köpa film...

Det gick åt skogen

För sisådär en och en halv månad sedan tänkte jag väcka liv i denna blogg på nytt. Frun utmanade mig. Hon skulle börja skriva dagbok och hon skulle hålla ut i 21 dagar för att göra det till en vana. Jag skulle blogga. Det gick åt skogen. För oss båda.

Dags att börja om på nytt alltså. Göra bloggandet till rutin på nytt. Får se hur det går. Statistiken talar sitt tydliga språk. Stämmer den så går det. Åt skogen.

Bjuder på lite höstbilder.

    

 


Drömmer om en systemkamera.