När fyller du år?

Undrar du när din polare fyller år? Eller kanske när Martin Timell firar? Vill du dessutom veta vart du ska åka för att överlämna presenten? Du ska du besöka Birthday. Sök på för- och efternamn. Kombinera eventuellt med bostadsort. Någon du känner som har ett vanligt namn och är svårhittad? Lägg till en adress i sökkriterierna.
Birthday's idé är att tillhandahålla information om när folk fyller år samt ge tips på presenter, upplevelser och annat som kan kopplas samman med födelsedagsfirandet. All information kommer från offentliga register.

Frågan är bara om det är sunt? Hittills har du kunnat vara ganska anonym om du vill. Bara att skaffa hemligt telefonnummer så är du inte sökbara via Hitta.se och liknande tjänster. Rätt eller fel? Jag är iaf lite tveksam till att det ska vara så enkelt att få fram bostadsadress till någon som önskar behålla den för sig själv tex på grund av kändisskap.


För övrigt kan jag berätta att Martin Timell inte gillar tjänsten men att han fyller 49 år den 13 november.






Kommentarer
Postat av: SMÄM

Lät som en praktisk sajt. Man måste bara komma ihåg att söka på sina vänner _innan_ de fyllt. Icq har funkat bra i alla år. Den påminner ju om födelsedagar (folk dissar icq för något microsoftprogram bara). Dock verkar ditt tips i bloggen bidragit till att birthday krashat "
På grund av överbelastning är Webbplatsen tillfälligt stängd."

Postat av: [SH]

Aftonbladets skriverier kan ju ha bidragit också... Iaf lite grann... :)

2006-05-13 @ 15:06:51
URL: http://essha.blogg.se/
Postat av: SMÄM

näää, tror du? Tror det var din blogg :D

2006-05-14 @ 03:33:53
URL: http://smam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback