En manlig sak

Grabben är ju nästan tre och ett halvt. Dags att introducera honom i lite manliga saker. Som att sitta i soffan och titta på sport och pilla sig i navlen. Eller tvätta bilen. Jag är kass på det första men skaplig på det andra. Igår var det alltså dags att inviga grabben i biltvättandets ädla konst.

 

Tidig förmiddag packade vi bilen med diverse bilvårdsprodukter och regnbyxor. Styrde mot stammisstället för biltvätt, GDS-hallen vid före detta Hydro-macken vid Råbyleden. Det var kö. Trots sex platser i hallen stod det fem bilar på kö för att komma in. Detta kvart över nio en fredagmorgon. Om det ser ut så en lördag morgon med vackert väder i maj är en sak. Men en fredag i mars när de dessutom hotar med mer snö? Åkte vidare till OKQ8 i Svartbäcken och där fanns det lediga platser.

 

Drog på oss regnbyxorna och dukade upp till fest med blandade flaskor rengöringsmedel. Grabben var helt med på noterna och hjälpte glatt till med att bära flägborsten medan jag preparerade fälgarna. Efter att de var rena utrustade vi oss med varsin tvättsvamp och gav oss på resten av bilen. Det var riktigt kul. Lite manlig gemenskap. Far och son. Entusiasmen höll i sig ända tills det var dags att torka av bilen. Efter en liten stunds torkande gav sonen upp och lämnade sitt syntetskinn till mig och lät mig avsluta jobbet under hans överinseende.

 

Succe var ordet. Kommer säkerligen att hända igen.

 

Turtle Supertvätt - din vän i kampen mot vintersmutsen.


Kommentarer
Postat av: Q

Ja, det ska börjas i tid, duktig grabb du har :-)

2011-03-27 @ 10:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback