Gillar DuRöret

Största behållningen av gårdagens deltävling i Melodifestivalen var återigen Björn Gustafsson. Honom som, milt sagt, överförfriskad byxlös kille var riktigt kul. Och då är ju YouTube perfekt. Alltid är det någon som sitter där och lägger ut ett klipp. Så även denna gång:


 
 

Kommentarer
Postat av: [SH]

Ja, jag tycker att det roligaste under kvällen var nykteristen Björn Gustafsson som drev med hur fulla, vanligen unga vuxna, bär sig åt. Kanske kan någon dessutom få sig en tankeställare om de skrattar igenkännande.

Sedan kan man fundera på vad man får skämta om? Självklart vet jag att det finns massor av människor som har det fruktansvärt jobbigt på grund av närstående med alkoholproblem. Jag upplevde det dock inte som att Björn drev med den kategorin människor utan att han drev med alla de unga vuxna som är ute på stan och dricker för mycket på helgerna och sedan gör mindre genomtänkta saker.

En annan fundering, rent allmänt riktad, kan man skratta åt en actionkomedi? Där skrattar men åt att folk åker på rejält med stryk eller blir skjutna på film. Är det ok?

Kanske läge att skriva ett helt litet blogginlägg om detta?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback