Senaste nytt

Var på fest igår. Kärin firade sin födelsedag något i förskott. Träffade en massa goda vänner som jag knappt umgåtts med på hela sommaren. Trevligt. Träffade SMÄM IRL för första gången. Också det trevligt. Trevligast var dock att komma hem till frun, som tyvärr inte kunde vara med på festen.

Det har ju varit helg. Det har hänt saker i världen. Och jag kan inte låta bli att kommentera lite:

Göran Persson var med på SVT:s partiledarutfrågning igår. Såg inte spektaklet. Har svårt för stora doser Persson på TV. Ser kanske en inspelning av det - finns ju både spolknapp och stopp då.
Att döma av de reaktioner jag läst verkar det ha varit den maktfullkomlige, bortförklarande och arroganta Persson som besökte SVT. Inget svar på om en röst på S innebär att man också hjälper nykommunistiska V till regeringsposition. Inget svar på hur arbetslösheten ska minska. Bara mässandet att det går bra för Sverige. Läs gärna ledarreaktioner på SVD (PDF) eller Expressens I fablernas värld.

Hizbollahs ledare Hassan Nasralla har tittat i backspegeln och insett att om han vetat att Israel skulle bli så sura som de blev över de kindnappade soldaterna (och de dödade) hade han inte gett order om det. Nähä?!?! Visste inte att han kunde bli efterklok...

Gränby brinner. Eller brann. Efter natten till söndagen ser vårt soprum ut så här:
Soprum
Aktuellt kanske har någon journalist att skicka hit? Rubriken för inslaget kan ju bli "Gränby brinner" - för visst är ett sophus mer än några brinnande soptunnor i Jeriko?
Och jag missade alltihop genom att sova. Fattar inte hur det gick till.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback